Nové v ponuke reflexné pásky a vesty

Za zníženej viditeľnosti musí mať chodec idúci po krajnici alebo po okraji vozovky na sebe viditeľne umiestnené reflexné prvky alebo oblečený reflexný bezpečnostný odev. S našimi novými reflexnými páskami a vestami sa pokuty obávať nemusíte.

Reflexný materiál je vidieť až na vzdialenosť 200 metrov

Aktuálne sme zaradili veľké množstvo tovaru s reflexnými prvkami. Vyhnete sa zbytočným nepríjemnostiam s políciou, zároveň vam reflexné pásky a vesty môžu zachrániť život. V bežnom oblečení je vaša viditeľnosť veľmi nízka - aj keď si na seba oblečiete tričko vo výraznej bielej barve, Vodič vás uvidí Iba na vzdialenosť 55 metru. Ovšem nosením reflexných pások pre chodcov tuto viditeľnosť zvýšite až štvornásobne – reflexný materiál vás zviditeľní až na 200 metra. Táto vzdialenosť predlžuje čas, v ktorom môže vodič zareagovať včas sa vám vyhnúť.

Reflexné vesty aj pásky za výhodné aj ceny

V ponuke si môžete vybrať reflexné pásky, prívesky i rozne typy reflexných viest, z ktorých niektoré sú určené pre deti. Všetko nájdete v kategórii Bezpečnostné vybavenie
Ako nedávno konštatovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, v prípade, že chodec nebude mať za zníženej viditeľnosti na sebe žiadny reflexný prvok alebo reflexný bezpečnostný odev a bude sa pohybovať po krajnici alebo po okraji vozovky, bude mu nekompromisne uložená bloková pokuta až do výšky 30 eur.